Aktueel:

Puppencursus

Inschrijven voor puppencursus is weer mogelijk

Bijgewerkt op 16-07-2019
 
 • Flyball bij HSV W.I.K.

  Flyball bij HSV W.I.K.

 • Flyball wedstrijd

  Flyball wedstrijd

 • Hondensport Behendigheid/Agility bij HSV W.I.K.

  Hondensport Agility - W.I.K.

 • Hondensport Behendigheid/Agility

  Hondensport Agility

 • Flyball wedstrijd

  Flyball wedstrijd

 • Behendigheidswedstrijd

  Behendigheid/Agility

 • Behendigheidswedstrijd

  Behendigheidswedstrijd bij W.I.K

 • Hondensport - AgilityUit het archief 2014

Afsluitavonden 15 en 16 december

Bezoekt u op 15 en 16 december ook één van de afsluitavonden?
U hoort dan niet alleen of uw hond in de prijzen gevallen is met de afgelopen examens maar u ontvangt ook een certificaat. Er is verder een tombola met hele leuke prijzen. Deze tombola is gesponsord door dierenspeciaalzaak Igor’s Dierenvoeding in Krommenie. Ook Plus Kliniek Saendelft heeft enkele prijzen gesponsord. Tevens zal de winnende foto van de fotowedstrijd onthuld worden. Het beloven weer leuke en gezellige avonden te worden, voordat we de winterstop in gaan.
Tot dan.

De winnaar van de fotowedstrijd is bekend

De beste/leukste foto is door ons beloond met een gratis cursus voor het voorjaar 2015. De winnende foto werd bekend gemaakt tijdens de afsluitavonden op 15 en 16 december 2014.

DE WINNAAR IS ............... Jan Schouten met Maisie

De gedeelde tweede en derde plaats zijn gewonnen door:
Pauline Roos met Bootz
Damian Braan met Kai


Bekijk de inzendingen

Holland Cup & Winnershow 2014

Winnershow 2014

Jubileum editie
Op 13 en 14 december zal de RAI weer het toneel zijn van diverse rashonden uit Nederland en buitenland. Een indrukwekkend jubileum, dat mag de 125e editie van de Winnershow wel worden genoemd. Ook dit jaar wordt de Winner door de Koninklijke Nederlandse Kennelclub Cynophilia georganiseerd in de RAI te Amsterdam.
De Holland Cup vind plaats vrijdag 12 december. Iedere klasse winnaar ontvangt een leuk aandenken!

Eukanuba World Challenge
Het belooft dit keer wel een heel speciale evenement te worden! Het Winnerweekend wordt niet alleen voorafgegaan door de 2e editie van de eendaagse CACIB-tentoonstelling “De Holland Cup”, dit jaar wordt het Winnerweekend gecombineerd met de “Eukanuba World Challenge”! Voor het eerst vindt de World Challenge in Europa plaats, een top evenement naast onze eigen jubileumshow, dat u niet mag missen.

Hondendorp & sportplein
Er zal dit jaar ook weer een prachtig hondendorp worden ingericht met ruime stands en een ren waarin de honden aan het publiek kunnen worden getoond. Naast het hondendorp zal er ook er een heus sportplein worden geplaatst ter promotie van de vele kynologische sporten!

Groeten uit Curaçao

Mascha op Curacao

Hartelijke groeten van Mascha, hier op Curaçao in haar gesigneerde shirt.

Snuffelmiddag bij de WIK

Een geslaagde snuffelmiddag bij hondensportvereniging WIK

De snuffelmiddag was een leuke kans voor leden en hun hond om deel te nemen aan een andere cursus/training. Na de demonstraties van behendigheid, gehoorzaamheid, balans en meer, kon men zelf aan de gang. Voor de bezoekers en de deelnemers werd het een geslaagde dag!

Flyball Competitie van 11 mei halverwege afgelast

De strijd om het Nederlands Kampioenschap kon helaas niet worden voortgezet. Regen, regen en nog heel veel meer regen. De waterdruppels verstoorde de electronische tijdwaarneming dusdanig, dat er geen goede metingen gedaan konden worden. Hierop besloot de commissie het voor gezien te houden en werd de wedstrijd officieel afgelast.

De eerstvolgende landelijke Flyball wedstrijd die bij hondensport vereniging W.I.K gehouden wordt, met flyballteams uit heel Nederland, vindt plaats op 22 Juni 2014. Mogen de weergoden ons dan beter gezind zijn.

Kom kijken bij hondensport

Snuffelmiddag voor leden

We houden u via de website op de hoogte over onze cursussen, lestijden, activiteiten en alle nieuwtjes binnen de hondensportvereniging. U kunt zich ook via de website aanmelden voor een cursus. U bent van harte welkom om langs te komen en een kijkje te nemen bij onze hondensportvereniging.

Binnenkort kunt u kijken hoe de activiteiten op de snuffelmiddag voor HSV Wik leden plaats vinden.


Programma Snuffelmiddag