Aktueel:

Puppencursus

Inschrijven voor puppencursus is weer mogelijk

Bijgewerkt op 16-07-2019
 
 • Flyball bij HSV W.I.K.

  Flyball bij HSV W.I.K.

 • Flyball wedstrijd

  Flyball wedstrijd

 • Hondensport Behendigheid/Agility bij HSV W.I.K.

  Hondensport Agility - W.I.K.

 • Hondensport Behendigheid/Agility

  Hondensport Agility

 • Flyball wedstrijd

  Flyball wedstrijd

 • Behendigheidswedstrijd

  Behendigheid/Agility

 • Behendigheidswedstrijd

  Behendigheidswedstrijd bij W.I.K

 • Hondensport - Agility

Uit het archief...

Uitslagen van de W.I.K. enquête (2012).

Het bestuur van WIK heeft in de maanden mei en juni een enquête gehouden. We hebben de deelnemers van de diverse cursussen gevraagd naar hun ervaringen. Met de antwoorden op de vragen kunnen we wellicht de kwaliteit van onze cursussen naar een nog hoger niveau brengen. De kwaliteit van onze cursussen is voor WIK zeer belangrijk.

We hebben de volgende vragen gesteld:
Hoe is uw cursus tot nu bevallen: goed / voldoende / onvoldoende / slecht
Hoe vind u de cursusduur, aantal lessen: goed / te lang / te kort
Hoe worden de oefeningen uitgelegd: goed / voldoende / onvoldoende / slecht
Hoe is de omgang met uw instructrice/teur: goed / voldoende / onvoldoende / slecht
Heeft de cursus u het resultaat gebracht wat u er van verwacht had: Ja / redelijk / niet helemaal / helemaal niet
Wat kunnen wij, volgens u verbeteren aan de cursus? .......
Welke cursus heeft u gedaan? .......

We hebben 69 enquête formulieren retour ontvangen.
Om de antwoorden goed te kunnen interpreteren hebben we aan elk antwoord een resultaat van 1 tot 4 punten gegeven. (goed =4; voldoende = 3; onvoldoende = 2; slecht = 1). De uitslagen zijn als volgt:

Hoe is uw cursus tot nu bevallen: 3,85 gemiddeld
Hoe vind u de cursusduur, aantal lessen 3,86 gemiddeld
Hoe worden de oefeningen uitgelegd: 3,75 gemiddeld
Hoe is de omgang met uw instructrice/teur: 3,89 gemiddeld
Heeft de cursus u het resultaat gebracht wat u er van verwacht had: 3,76 gemiddeld
Wat kunnen wij, volgens u verbeteren aan de cursus?
Op deze vraag hebben we verschillende suggesties en tips gekregen, welke we in het bestuur zullen bespreken en zonodig zullen gebruiken.

Het WIK bestuur is erg blij met deze hoge score van de enquête en daarmee de hoge kwaliteit van onze cursussen. Het bestuur bedankt alle deelnemers voor het invullen en terugsturen van de enquête.

Verkiezing Otto Steijn wisselbokaal 2010

WIK flyball teams krijgen de Otto Steyn Wisselbokaal toegekend (2010)

Omdat flyball een echte teamsport is en de bokaal anno 2010 voor het eerst is uitgereikt heb ik ervoor gekozen om hem in 2010 te geven aan een team.
Een team dat dit jaar 7 x aanwezig was op toernooien. Op het eerste toernooi wisten ze in de ochtend van de 10 beschikbare races er drie tot een goed einde te brengen.

Op al die toernooien viel dit team op door de sterke teamgeest, het plezier in de sport, het onderlinge respect en het doorzettingsvermogen. Dit team heeft het hele seizoen in de C-klasse geracet en liet zien dat je ook uitstekend met je hond kunt sporten en plezier hebben als je niet op het podium komt. Wat zeker niet wil zeggen dat zij zich niet inzetten voor een steeds beter team.

Dit team heet Wik’s Try Out en was buiten de ring steeds te zien in dezelfde tent als het team Wik Again. Dat de vereniging en de algehele bezielende leiding van Marjolein van den Hooff een aandeel hebben in datgene wat Wik’s Try Out uitstraalt is onmiskenbaar. Maar het zijn uiteindelijk de mensen van het team van Wik’s Try Out die de prijs dit jaar verdienen.

Na de prijsuitreiking kwam de coach van Wik‘s Try Out vragen of ondergetekende en de scheidsrechters samen met het team Wik Again en Wik’s Try Out op de foto wilden. Mede omdat, zoals de coach zei, er tijdens het seizoen onderling met honden gewisseld was in de C-klasse. En deze houding accentueerde nog eens extra dat de prijs voor 2010 goed terecht is gekomen bij WIK’s TRY OUT

Otto Steijn - 11 oktober 2010

DANKWOORD
Namens alle wedstrijdlopers van HSV WIK willen wij onze dank uitspreken, voor de geweldige opsteker die we hebben gekregen in de vorm van de Otto Steijn Flyball Wissel Bokaal.
Zoals Otto al beschreef in zijn motivatie, hebben we het met zijn allen gedaan. Gedurende het afgelopen wedstrijdjaar hebben vrijwel alle honden gewisseld van team. Onze insteek is niet dat er twee teams lopen, maar dat we er met z‘n allen een mooi seizoen van willen maken. Vandaar dat zowel coaches, ballenladers en lopers in beide teams inzetbaar zijn.

Sfeer en sportiviteit staan bij ons hoger dan het winnen, maar we proberen wel iedere keer weer te verbeteren. We zijn dan ook ontzettend blij en vereerd dat deze instelling beloond is met het ontvangen van de bokaal. We zullen de bokaal het komende jaar met trots een gepaste ereplaats geven in onze kantine!
Volgend jaar zullen we er zeker weer bij zijn want wat is nou leuker dan op deze manier hondensport uit te oefenen.
Nogmaals, ontzettend bedankt!