Aktueel:

Puppencursus

Inschrijven voor puppencursus is weer mogelijk

Bijgewerkt op 16-07-2019
 
 • Flyball bij HSV W.I.K.

  Flyball bij HSV W.I.K.

 • Flyball wedstrijd

  Flyball wedstrijd

 • Hondensport Behendigheid/Agility bij HSV W.I.K.

  Hondensport Agility - W.I.K.

 • Hondensport Behendigheid/Agility

  Hondensport Agility

 • Flyball wedstrijd

  Flyball wedstrijd

 • Behendigheidswedstrijd

  Behendigheid/Agility

 • Behendigheidswedstrijd

  Behendigheidswedstrijd bij W.I.K

 • Hondensport - Agility

WIK

Basiscursus
Puppen
Gehoorzaamheid
FCI-Obedience
G&G Recreanten
Agility
Flyball

Hondensportvereniging WIK - Zaandam

Huisregels

Huisregels W.I.K.

Welkom bij WIK

Om het iedereen naar de zin te maken hebben wij huisregels. Een ieder die bij W.I.K. komt trainen dient op de hoogte te zijn van deze regels, en zich hier aan te houden.

Honden aan de lijn.
Op het gehele terrein van W.I.K. mogen de honden niet los tenzij de instructeur daar toestemming voor heeft gegeven.

Geef elkaar de ruimte.
Niet iedere hond is even vriendelijk aan de lijn, dus ga alvast op het veld staan voor de les. Is dit nog bezet, houd dan de paden vrij voor iedereen, ga daar dus niet met uw hond staan. U bent met uw hond welkom in onze kantine, in de kantine dienen alle honden kort aangelijnd te zijn. Blijft u buiten gebruik dan de bankjes welke over het terrein verspreid staan en zorg dat u niet in de weg staat voor andere cursisten. Uw hond doet niets maar andere honden misschien wel.

Laat uw hond niet zonder toezicht achter.
Mocht u uw hond binnen even aan de kant leggen om van het toilet gebruik te maken, vraag dan altijd iemand om even een oogje in het zeil te houden.

Ruim de behoefte van uw hond op!
Het is niet de bedoeling dat uw hond poept of plast op het terrein maar een ongelukje kan gebeuren, ruim de behoefte van uw hond dan ook op. In de kantine zijn plasticzakjes gratis te verkrijgen. Als uw hond op het gras, tegen een hek, bankje of trainingstoestel plast zult u in de kantine even een emmertje met sop moeten halen om dit schoon te maken.

Roken is niet toegestaan tijdens de les en in de kantine.
Als u toch wilt roken op ons terrein gooit u de peuken dan in de asbakken.

Mobiele telefoons dienen tijdens de lessen uitgeschakeld te worden.

Parkeren kunt u bij WIK op eigen terrein.
Parkeer niet bij de manege of in de berm, dit kan u een boete opleveren.

Afmelden voor de les.
Dit doet u ALTIJD bij uw eigen instructeur, of op de trainingsdag/avond zelf telefonisch via het secretariaat in het clubgebouw.

De Facebook pagina’s zijn NIET bedoeld om je af te melden voor de les!

Restitutie van cursusgeld.
Alleen in uitzonderingsgevallen (denk aan bijvoorbeeld ernstige gezondheidsproblemen van de hond (bijv. HD), eigenaar of bij overlijden van hond/eigenaar) kan hiertoe een verzoek worden ingediend. Er vindt geen restitutie plaats van cursusgeld i.v.m. gemiste lessen of voortijdig stoppen met de cursus.

Opzegging van het lidmaatschap dient altijd schriftelijk te gebeuren.
Wanneer u geen cursus meer volgt, betekent dit niet dat uw lidmaatschap automatisch wordt beëindigd. Richt uw brief aan: WIK ledenadministratie, Postbus 484, 1500 EL Zaandam met vermelding van uw lidnummer, of stuur een mail naar info@hsvwik.com wederom o.v.v. uw lidnummer. Deze brief/mail dient uiterlijk 1 december van het lopende jaar in ons bezit te zijn. Uiteraard kunt u lid blijven als u niet meer traint. U blijft ons clubblad dan ontvangen.

Iedereen die de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt mag met zijn hond komen trainen bij WIK.
Er zijn weleens uitzonderingen dat vanaf 14 jaar onder toezicht van ouder en bij goed kind-hond contact getraind kan worden. (Voor de Kidz en Dogs cursus gelden afwijkende regels voor wat betreft de leeftijd van de deelnemers).

Het is niet toegestaan om zelfstandig gebruik te maken van ons terrein zonder toezicht van een instructeur of een bestuurslid.


We wensen u veel plezier bij WIK!