Huisregels

Om iedereen het naar de zin te maken hebben wij huisregels. Een ieder die bij W.I.K. komt trainen dient op de hoogte te zijn van deze regels, en zich hier aan te houden.

.Verzekering: 
HSV WIK is niet aansprakelijk voor schade aan eigendommen,  hond of geleider. U dient zelf een WA verzekering te hebben.
Ook is HSV WIK niet aansprakelijk voor auto’s of andere voorwerpen op het Openbare parkeerterrein naast ons veld.

Honden aan de lijn
Op het gehele terrein van W.I.K. mogen de honden niet los tenzij de instructeur daar toestemming voor heeft gegeven.

Geef elkaar de ruimte
Niet iedere hond is even vriendelijk aan de lijn, dus ga alvast op het veld staan voor de les. Is dit nog bezet, houd dan de paden vrij voor iedereen, ga daar dus niet met uw hond staan. U bent met uw hond welkom in onze kantine, in de kantine dienen alle honden kort aangelijnd te zijn. Blijft u buiten gebruik dan de bankjes welke over het terrein verspreid staan en zorg dat u niet in de weg staat voor andere cursisten. Uw hond doet niets maar andere honden misschien wel.

Laat uw hond niet zonder toezicht achter.
Mocht u uw hond binnen even aan de kant leggen om van het toilet gebruik te maken, vraag dan altijd iemand om even een oogje in het zeil te houden.

Ruim de behoefte van uw hond op!
Het is niet de bedoeling dat uw hond poept of plast op het terrein maar een ongelukje kan gebeuren, ruim de behoefte van uw hond dan ook op. In de kantine zijn plasticzakjes gratis te verkrijgen. Als uw hond op het gras, tegen een hek, bankje of trainingstoestel plast zult u in de kantine even een emmertje met sop moeten halen om dit schoon te maken.

Roken is niet toegestaan tijdens de les en in de kantine
Als u toch wilt roken op ons terrein gooit u de peuken dan in de asbakken.

Mobiele telefoons dienen tijdens de lessen uitgeschakeld te worden.

Parkeren kunt u bij WIK op eigen terrein
Parkeer niet bij de manege of in de berm, dit kan u een boete opleveren

Afmelden voor de les
Dit doet u ALTIJD bij uw eigen instructeur, via de appgroep van uw cursus, of op de trainingsdag/avond zelf telefonisch via het secretariaat in het clubgebouw.
De Facebook pagina’s zijn NIET bedoeld om je af te melden voor de les!

Restitutie van cursusgeld
Alleen in uitzonderingsgevallen (denk aan bijvoorbeeld ernstige gezondheidsproblemen van de hond (bijv. HD), eigenaar of bij overlijden van hond/eigenaar) kan hiertoe een verzoek worden ingediend.
Er vindt geen restitutie plaats van cursusgeld i.v.m. gemiste lessen of voortijdig stoppen met de cursus

Opzegging van het lidmaatschap dient altijd schriftelijk te gebeuren
Wanneer u geen cursus meer volgt, betekent dit niet dat uw lidmaatschap automatisch wordt beëindigd. U kunt eenvoudig opzeggen door in te loggen in uw account op onze website www.hsvwik.com. Ga dan naar “uw lidmaatschap” en kies voor annuleren.
Of schriftelijk, stuur een mail naar info@hsvwik.com wederom o.v.v. uw lidnummer. Deze brief/mail dient uiterlijk 1 december van het lopende jaar in ons bezit te zijn. Uiteraard kunt u lid blijven als u niet meer traint. U blijft ons digitale clubblad dan ontvangen.

Iedereen die de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt mag met zijn hond komen trainen bij WIK
(Voor de Kidz en Dogs cursus gelden afwijkende regels v.w.b. de leeftijd van de deelnemers)

Het is niet toegestaan om zelfstandig gebruik te maken van ons terrein zonder toezicht van een instructeur of een bestuurslid.

We wensen u veel plezier bij WIK!