W.I.K. krijgt nieuwe website met webshop/reserveringssysteem

WIK heeft recent een contract gesloten met webdesigner Emiel Feld van Fast 4 You die onze nieuwe website met webshop gaat bouwen.

Wat gaan we doen?
We hebben onze wensen/eisen lijstje besproken met Emiel Feld. Hij gaat een testomgeving inrichten. Vervolgens gaat het WIK testteam uitgebreid testen. We kijken onder andere naar of alles werkt zoals het zou moeten werken en naar de look-and-feel.

Wat verandert er voor u?
U krijgt straks de mogelijkheid om zelf in te loggen in het reserveringssysteem c.q. webshop. Daar kunt u uw eigen persoonsgegevens raadplegen en aanpassen, bijvoorbeeld uw telefoonnummer. Ook kunt u zien welke cursussen er worden aangeboden, hoeveel cursusplekken er nog beschikbaar zijn en u kunt direct een plek reserveren. Op een later moment krijgt u via de webshop een email met een iDeal link om uw cursusgeld te betalen. Dit scheelt filevorming bij het betalen op de 1e lesavond.
Nieuwe leden schrijven zich via de website in en krijgen het introductieboekje gemaild. Hierin staat alle relevante informatie voor nieuwe leden.

Contributiebrieven, herinneringen, cursusbrieven, het clubblad en uitnodigingen voor de ALV zullen wij voortaan digitaal via de website aan u gaan aanbieden. Al deze correspondentie komt nu nog op papier naar u toe. Dit kost WIK veel geld aan print-/druk-/ en portokosten. De investering in het nieuwe systeem zal ons een besparing aan kosten opleveren. Dit is fijn, want wij willen onze cursusprijzen betaalbaar houden. Tevens scheelt het enorm veel papier wat weer beter is voor het milieu.

Wanneer verandert dit voor u?
De intentie is om met onze nieuwe website en webshop/reserveringssysteem in december aanstaande live te gaan.

Vóór het nieuwe cursusseizoen welke in September 2019 start kunt u zich dan via dit nieuwe systeem inschrijven. De komende maanden zullen wij u via onze clubbladen, onze huidige website, Facebook en persoonlijke brieven verder informeren.