Aktueel:

Puppencursus

Inschrijven voor puppencursus is weer mogelijk

Bijgewerkt op 16-07-2019
 
 • Flyball bij HSV W.I.K.

  Flyball bij HSV W.I.K.

 • Flyball wedstrijd

  Flyball wedstrijd

 • Hondensport Behendigheid/Agility bij HSV W.I.K.

  Hondensport Agility - W.I.K.

 • Hondensport Behendigheid/Agility

  Hondensport Agility

 • Flyball wedstrijd

  Flyball wedstrijd

 • Behendigheidswedstrijd

  Behendigheid/Agility

 • Behendigheidswedstrijd

  Behendigheidswedstrijd bij W.I.K

 • Hondensport - Agility

Puppencursus

Cursus Puppentraining

We geven het hele jaar doorlopend puppencursussen die bestaan uit 10 lessen met elke week iets nieuws. U bent zelf volop in beweging met uw hond en wordt er gewerkt aan een goede baas/hond relatie.

We trainen op een positieve manier met gebruik van een speeltje of brokje gaan we de hond iets aanleren. De eerste les krijgt u een leuk starters pakketje.
Ook maken we gebruik van verschillende attributen op het veld zoals een tunnel, een slurf, brug en speelgoedberen enz. Dit alles om u te leren omgaan met bepaalde situaties en hoe daarop te reageren. Verder leren we honden wandelen zonder trekken, aandacht voor de baas te hebben wat natuurlijk erg belangrijk is. Verder de oefeningen zit, af, het hier komen, de nee/toe maar, de blijf oefeningen en nog veel meer.

We springen in op de problemen die er spelen dus geen 1 les is hetzelfde. En natuurlijk is er aandacht voor de verzorging van de hond. Kortom genoeg voor een goede start met uw pup.
Aan het einde van de cursus krijgt u een certificaat.

Jonge hondencursus

Deze cursus kunt u alleen lopen als u de puppencursus hebt doorlopen. Deze cursus bestaat ook uit 10 lessen en gaat eigenlijk verder met waar u gebleven bent tijdens de puppenles. Hier worden de puntjes wat meer op de I gezet en de oefeningen worden uitgebreid. Deze cursus is een overbrugging naar de overige cursussen, omdat WIK twee keer per jaar opstart met deze overige cursussen. Na deze 10 lessen kunt u in overleg met de instructeur inschrijven op een volgende cursus.


Aanmelden voor de puppencursus